cropped-icon-top-1.png

Întrebări Frecvente​

Dacă te referi la cursurile de pregătire,da,ele se țin săptămânal,însă poți face Biologie 24 din 24, deoarece platforma îți permite acest lucru.

Ședințele fiind înregistrate, nu este necesară recuperarea fizică a lor.
Iar după ce ai parcurs cursul și totuși ai nelămuriri, ei bine, de asta există programul de mentorat.
Nelămuririle tale primesc răspuns atunci, nu așteptăm o săptămână pentru acest lucru.

Înseamnă că eu o să trimit testul la unul dintre părinți cu 2-3 zile înainte de test ca mai apoi sa fie printat testul sub formă fizică și să îl rezolvi la tine acasă în momentul în care o să avem ședința de pregătire.

Un test sumativ, după cum am precizat mai sus, este un test care constă din 3-4 capitole predate și are 50 de întrebări de tip grilă.

Testele generale sunt teste care au la bază 50 de grile din toată materia. Aceste teste generale se dau după ce am parcurs și studiat toată materia.

Nu ți se trimite ție personal testul, ci la unul dintre părinți, astfel mă asigur ca nu o să poți vedea întrebările.

Da, atâta timp cât are legătura cu materia de Admitere.
Le poți scrie oricând, dar poate în unele momente nu o să îți poată răspunde fix pe moment, de exemplu dacă le scrii noaptea.

Testul inițial este un test pe care o să îl susții la primul curs, pentru că în BioClass începi cu un test și tot cu un test o să termini programul de pregătire.
Scopul lui este să vedem la ce nivel ești cu materia la biologie, ce cunoștințe generale ai la biologie.
Este un test de 50 de grile din bilbiografia de admitere (Corint sau Barron's) care are o complexitate ușoară spre medie.

Testul inițial nu este eliminatoriu din programul BioClass, pentru că scopul nostru este să te ajutăm să îți depășești limitele în ceea ce privește biologia, însă un rezultat nesatisfăcător poate avea o influență în ceea ce presupune parcursul tău în BCU, ajungând să fii sub o atenție mult mai strictă

Da, ele constau din 10 grile din capitolul predat anterior ( din sedința trecută) și testele săptămânale se dau fizic sau online după prefernța ta.

Testele săptămânale durează 10 minute, iar testele sumative și generale durează 60 de minute.

După ce timpul alocat testului s-a terminat, urmează corectarea acestuia realizată de către mine prin funcția ''share screen'' al aplicației Zoom prin care proiectez testul pe ecranul tău de acasă și corectez testul în timp real, explicând totodată și grilele.
În acest fel se predau și cursurile.

Da, având în vedere ca tot parcursul de pregătire este înregistrat, ai acces la toate cursurile și materialele care s-au făcut până la momentul înscrierii tale în program.
O să fii nevoit să recuperezi acele cursuri la care nu ai participat și să rezolvi acele teste care s-au dat, însă în tot acest proces o să ai suportul profesorilor și a mentorilor.

Plata se face în momentul înscrierii pe platformă și mai apoi recurent lunar
Abonamentul se poate anula oricând

Nu, prețul rămâne același.
Ai posibilitatea de a studia 24\7 Biologie fără să fii taxat extra.

Da, ai posibilitatea unui refund în primele 14 zile după înregistrarea pe platformă indiferent de motivul invocat.

Trebuie să mă pregătesc pentru testul inițial?
Nu trebuie să faci o pregătire specială pentru acest test, scopul lui fiind pentru a-ți măsura nivelul cunoștințelor la biologie, însă dacă într-adevăr vrei să obții un rezultat bun la acest test, atunci îți recomandăm să citești cel puțin o dată materia de admitere după bibliografia centrului universitar unde vrei să susții admiterea

Programează o Discuție Online

Fie că te-ai decis deja că vrei să te înrolezi în cel mai tare program de a învăța biologia pentru admiterea la Medicină, sau încă ai nevoie de câteva răspunsuri, înscrie-te pe formularul de mai jos și te voi contacta cât de repede!