cropped-icon-top-1.png

Cum a început BioLab?

Conceptul BioLab a luat naștere din nevoia și dorința elevilor de a trăi experiențe practice în studiul anatomiei și fiziologiei, ceva care să completeze perfect cursurile teoretice. Într-o eră a tehnologiei și a învățării online, am simțit cu toții că lipsea ceva – ocazia de a explora structura și funcționarea complexă a corpului uman în mod concret.

Disecțiile oferă o perspectivă clară și obiectivă asupra organizării și funcționăriii corpului uman, reprezentând metoda cea mai practică de a explora modul în care corpul uman funcționează

Scopul nostru este de a duce biologia la un alt nivel pentru marea majoritate a elevilor din România și pentru a demonstra faptul că partea practică în procesul educațional nu trebuie să reprezinte un lux, ci un aspect firesc.

Ce este BioLab?

Astfel, s-a născut BioLab – un proiect dedicat aducerii practicii anatomiei și fiziologiei în licee și în educație. Ce înseamnă asta? Ei bine, implică disecții și demonstrații pe organe animale, pentru a ajuta elevii să înțeleagă cu adevărat cum funcționează sistemele biologice. Acesta este pasul nostru spre a face știința vie și palpabilă!

Evenimentele BioLab

Dar BioLab nu se oprește aici. Am sprijinit școlile de vară, unde elevii au avut oportunitatea de a se implica în programe de învățare bazate pe experiența practică în domeniul anatomiei și fiziologiei. Workshop-urile noastre de disecție au oferit elevilor șansa unică de a lucra direct cu organe animale sub îndrumarea experților noștri. Aceste experiențe au dezvoltat abilitățile practice ale elevilor și au consolidat cunoștințele lor, pregătindu-i pentru un viitor strălucit în domeniul științelor biologice.

Cu BioLab, știința prinde viață și devine accesibilă pentru toți elevii pasionați de lumea biologiei!

BioClass x Interact Botoșani

Vino alături de noi pe 22 octombrie

Programează o Discuție Online

Fie că te-ai decis deja că vrei să te înrolezi în cel mai tare program de a învăța biologia pentru admiterea la Medicină, sau încă ai nevoie de câteva răspunsuri, înscrie-te pe formularul de mai jos și te voi contacta cât de repede!