cropped-icon-top-1.png

Despre

bioclass-barron

Ce este Bioclass?

bioclass (2)
Intră în cel mai complet program de pregătire pentru admiterea la Medicina din România. Fie că te-ai decis deja că vrei să te înrolezi în cel mai tare program de a învăța Barron’s, sau încă ai nevoie de câteva răspunsuri, înscrie-te și te voi contacta cât de repede!
0 +

Elevi Mulțumiți

0 +

Mentori BioClass

0 %

Rata de intrare la medicină

Istoria Noastra

Bioclass reprezintă un PROGRAM DE MENTORAT HIBRID (online și fizic) la BIOLOGIE  în vederea admiterii la Facultatea de Medicină  în care CURSURILE SUNT ONLINE LIVE (Deci participi la ele, dar ele se și înregistrează), iar TESTELE SUNT FIZICE la tine acasă.
Tot procesul desfășurându-se pe PLATFORMĂ PROPRIE BIOCLASS UNIVERSITY care are APLICAȚIE PENTRU TELEFONUL MOBIL SAU TABLETĂ, deci poți lua BioClass University ORIUNDE cu tine

Platforma privata

în care poți studia cu colegii tăi din toată țara în săli virtuale de studiu.

Workshop

Workshop pentru modul de gândire și rezolvare a grilelor precum și a modului de a descrie anatomic imaginile din carte.

Teme săptămânale și evaluarea

Parcursului educațional individual a fiecărui elev, fiecare elev având acces la un folder privat unde o sa încarce temele, ele fiind verificate de către mine și mentori, deci ești nevoit să le faci și să le încarci.

TOATE cursurile sunt înregistrate

și se pot revedea oricând și de câte ori vrei tu, asta înseamnă că poți aprofunda în amânunt materia pentru Admitere!

Faceți cunoștință cu profesorii noștri

Szakacs Attila

Mentor

Programează o Discuție Online

Fie că te-ai decis deja că vrei să te înrolezi în cel mai tare program de a învăța biologia pentru admiterea la Medicină, sau încă ai nevoie de câteva răspunsuri, înscrie-te pe formularul de mai jos și te voi contacta cât de repede!